Η Ναυσικά Καψαλά στο MARCH

Standard

Την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12.30, η Ναυσικά Καψαλά θα αφηγηθεί ως μέλος του “Green Agents Mission” μια ιστορία για το ταξίδι της ενέργειας από τον ήλιο στη γη, μέσα από τα οικοσυστήματα και πίσω στο διάστημα. Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του διεθνούς εκπαιδευτικού συνεδρίου “Making Science Attractive in Schools”, που διοργανώνεται από το MARCH Comenius Network, στη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, Φραγκούδη 11 και Πάντου, κοντά στο σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ.

2014-11-11 - MARCH

3 responses »

  1. Μπορει ενα παιδι 11 χρονων να το πατακολουθησει μονο του (οχι μαζι με το σχολειο του) και πως;

    Like

  2. Καλησπέρα!

    Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των πράσινων πρακτόρων, είναι σχεδιασμένο για τη ΣΤ΄ τάξη και εφαρμόστηκε κατά τη σχολική περίοδο 2013-2014 σε σχολεία της περιφέρειας Αττικής. Εάν συντρέξουν οι κατάλληλες συνθήκες θα επαναληφθεί και σε άλλα σχολεία.
    Η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο και καθώς το συνέδριο είναι διεθνές, η αφήγηση της ιστορίας θα γίνει στα Αγγλικά.

    Θα υλοποιηθούν όμως άμεσα παραστάσεις επιστημονικής αφήγησης για παιδιά που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Νεότερα θα βρείτε στις προσεχείς ανακοινώσεις μας! 😉

    εκ μέρους του Μυθολογίου,
    Ναυσικά Καψαλά

    Like

  3. Αγαπητή Ναυσικά,
    είμαι βιολόγος και μου αρέσει πολύ η προσέγγισή σου. Επειδή αναπτύσσω κι εγώ παρόμοια έργα στο σχολείο, θα ήθελα να επικοινωνήσουμε για ανταλλαγή ιδεών. Αν θέλεις στείλε μου mail!
    Τάνια
    (tanchris04@gmail.com)

    Like

Leave a comment