Λέσχη Αφήγησης Μαρτίου

Standard

Δρόμο Παίρνει, Δρόμο Αφήνει…

Κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης “Μυθολόγιο”, διοργανώνει τη Λέσχη Αφήγησης, μια δράση που προωθεί την προφορικότητα, την επικοινωνία, τη συλλογικότητα και το μοίρασμα ανάμεσα στους ανθρώπους.

 Η μέρα για τη Λέσχη Αφήγησης του Μαρτίου πλησιάζει και είστε όλοι καλεσμένοι την ερχόμενη Τρίτη, 10 Μαρτίου και ώρα 20:30.

Όπως λέει στον ΦΑΙΔΡΟ του  Πλάτωνα: “Τι να είμαι άραγε, θηρίο πιο άγριο και πιο πολύπλοκο κι απ’ τον Τυφώνα, ή κανένα ζώο ήμερο, που η φύση του έχει ορίσει μοίρα θεία και απλή;” Συναντήσεις στους δρόμους των ιστοριών, στα μονοπάτια των θρύλων. Καλώς να ορίσετε!
Stprytelling Club - Small

Η Λέσχη είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει ν’ ακούσει ή να πει μια ιστορία, ένα τραγούδι ή ένα ψέμα! Ελάτε να μοιραστούμε ιστορίες – ιστορίες όλων των ειδών. Μπορεί να είναι ένα παραδοσιακό παραμύθι, μία βιωματική ιστορία, ένας θρύλος, ένα ποίημα, ένα τραγούδι, μυθοπλασία ή ακόμη και ανέκδοτο!

Και πριν αρχίζουν τα λόγια να πετάνε και σε κόσμους να δίνουμε μορφή, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού με λέξεις θα παίξουμε όλοι μαζί.

Διεύθυνση: “Μυθολόγιο”, Πλατεία Καρύτση 5, 10562, Αθήνα, 1ος Όροφος (προσοχή, ΟΧΙ Οδός Καρύτση!)
Είσοδος: Ελεύθερη
e-mail: mythologion@gmail.com
Τηλέφωνα: 6980803428 (Σύλβια Βενιζελέα) / 6974598242 (Μάνια Μαράτου)

“Γιατί τα λόγια είναι πράξεις για να κολυμπήσουμε στον ωκεανό των ιστοριών, να περπατήσουμε σε μυθικά μονοπάτια, να συνομιλήσουμε με δράκους και ήρωες, ταξιδιώτες,ζητιάνους και εταίρες, βασίλισσες, θεούς, πλάσματα της γης και του αέρα, για να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον…”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s