Λέσχη Αφήγησης Φεβρουαρίου

Standard

Οι Δρόμοι της Αγάπης, τα Μονοπάτια του Έρωτα

Κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης “Μυθολόγιο”, διοργανώνει τη Λέσχη Αφήγησης, μια δράση που προωθεί την προφορικότητα, την επικοινωνία, τη συλλογικότητα και το μοίρασμα ανάμεσα στους ανθρώπους.

Η Λέσχη Αφήγησης συνεχίζει το ταξίδι της την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:30, αυτή τη φορά στους δρόμους της αγάπης. Έρωτες, πάθη, ρομάντζα κι όλοι εκείνοι κι όλες εκείνες που στο μακρύ το δρόμο βγήκαν εξαιτίας τους.

Stprytelling Club - SmallΗ Λέσχη είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει ν’ ακούσει ή να πει μια ιστορία, ένα τραγούδι ή ένα ψέμα! Ελάτε να μοιραστούμε ιστορίες – ιστορίες όλων των ειδών. Μπορεί να είναι ένα παραδοσιακό παραμύθι, μία βιωματική ιστορία, ένας θρύλος, ένα ποίημα, ένα τραγούδι, μυθοπλασία ή ακόμη και ανέκδοτο!

Και πριν αρχίζουν τα λόγια να πετάνε και σε κόσμους να δίνουμε μορφή, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού με λέξεις θα παίξουμε όλοι μαζί.

Διεύθυνση: “Μυθολόγιο”, Πλατεία Καρύτση 5, 10562, Αθήνα, 1ος Όροφος (προσοχή, ΟΧΙ Οδός Καρύτση!)
Είσοδος: Ελεύθερη
e-mail: mythologion@gmail.com
Τηλέφωνα: 6980803428 (Σύλβια Βενιζελέα) / 6974598242 (Μάνια Μαράτου)

“Γιατί τα λόγια είναι πράξεις για να κολυμπήσουμε στον ωκεανό των ιστοριών, να περπατήσουμε σε μυθικά μονοπάτια, να συνομιλήσουμε με δράκους και ήρωες, ταξιδιώτες,ζητιάνους και εταίρες, βασίλισσες, θεούς, πλάσματα της γης και του αέρα, για να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον…”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s