Λέσχη Αφήγησης Ιανουαρίου

Standard

Ταξιδιάρικες Ιστορίες

Κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης “Μυθολόγιο”, διοργανώνει τη Λέσχη Αφήγησης, μια δράση που προωθεί την προφορικότητα, την επικοινωνία, τη συλλογικότητα και το μοίρασμα ανάμεσα στους ανθρώπους.

Στην πρώτη συνάντηση του Δεκεμβρίου, οι ιστορίες μάς ταξίδεψαν σε δρόμους του αιθέρα, ιπτάμενα ταξίδια και περιπέτειες.

Η Λέσχη Αφήγησης συνεχίζει το ταξίδι της την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20:30 και ποιος ξέρει πού θα μας ταξιδέψουν αυτή τη φορά οι ιστορίες; Σε δρόμους στεριανούς, θαλασσινούς, πραγματικούς ή φανταστικούς;

Stprytelling Club - Small

Η Λέσχη είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει ν’ ακούσει ή να πει μια ιστορία, ένα τραγούδι ή ένα ψέμα! Ελάτε να μοιραστούμε ιστορίες – ιστορίες όλων των ειδών. Μπορεί να είναι ένα παραδοσιακό παραμύθι, μία βιωματική ιστορία, ένας θρύλος, ένα ποίημα, ένα τραγούδι, μυθοπλασία ή ακόμη και ανέκδοτο!

Και πριν αρχίζουν τα λόγια να πετάνε και σε κόσμους να δίνουμε μορφή, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού με λέξεις θα παίξουμε όλοι μαζί.

Ελάτε με ιστορίες και καλούδια, τα ταξίδια να γιορτάσουμε. Το σίγουρο είναι ότι όλοι πολύ ωραία θα περάσουμε! Και μιας και είναι η πρώτη συνάντηση της Λέσχης στη νέα τη χρονιά, το 2015 θα καλωσορίσουμε με βασιλόπιτα γλυκιά!

Διεύθυνση: “Μυθολόγιο”, Πλατεία Καρύτση 5, 10562, Αθήνα, 1ος Όροφος (προσοχή, ΟΧΙ Οδός Καρύτση!)
Είσοδος: Ελεύθερη
e-mail: mythologion@gmail.com
Τηλέφωνα: 6980803428 (Σύλβια Βενιζελέα) / 6974598242 (Μάνια Μαράτου)

“Γιατί τα λόγια είναι πράξεις για να κολυμπήσουμε στον ωκεανό των ιστοριών, να περπατήσουμε σε μυθικά μονοπάτια, να συνομιλήσουμε με δράκους και ήρωες, ταξιδιώτες,ζητιάνους και εταίρες, βασίλισσες, θεούς, πλάσματα της γης και του αέρα, για να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον…”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s