Ξεκινά η Λέσχη Αφήγησης και η Λέσχη Αφηγηματικών Παιχνιδιών Αυτοσχεδιασμού

Standard

Στη Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης “Μυθολόγιο”, Πλατεία Καρύτση 5 στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινούν δυο νέες δράσεις κοινωνικής συνάθροισης και δημιουργικότητας, συλλογικότητας και έκφρασης, οι οποίες θα υλοποιούνται κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα.

Λέσχη Αφήγησης

Η λέσχη αφήγησης του Μυθολογίου ξεκινά την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014 και σας προσκαλεί στην πρώτη της συνάντηση με θέμα “Ταξιδιάρικες ιστορίες”. Ιστορίες που ταξιδεύουν απ’ όλον τον κόσμο, σ’ όλον τον κόσμο. Παραμύθια που δρόμο παίρνουν, δρόμο αφήνουν, ιστορίες από ταξίδια αλλόκοτα και συνηθισμένα, πραγματικά και φανταστικά.

Η λέσχη είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει ν’ ακούσει ή να πει μια ιστορία, ένα τραγούδι ή ένα ψέμα! Ελάτε να μοιραστούμε ιστορίες, ιστορίες όλων των ειδών. Μπορεί να είναι ένα παραδοσιακό παραμύθι, μία βιωματική ιστορία, ένας θρύλος, ένα ποίημα, ένα τραγούδι, μυθοπλασία ή ακόμη και ανέκδοτο!

Μαζί με τις ιστορίες σας μπορείτε, αν θέλετε, να φέρετε κάτι βρώσιμο ή πόσιμο να μοιραστούμε επί τόπου και να κάνουμε ακόμη πιο ζεστή τη βραδιά μας και πιο μεγάλη τη μοιρασιά μας.

Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος ελεύθερη

lesxhafigisis5Λέσχη Αφηγηματικών Παιχνιδιών Αυτοσχεδιασμού

Λίγο πριν τη λέσχη αφήγησης, ο χώρος του Μυθολογίου θα γεμίζει παιχνίδια αλλιώτικα από τ’ άλλα. Χωρίς χαρτί, χωρίς μολύβι, προφορικά και μόνο προφορικά, δημιουργούμε ιστορίες και τις λέμε επιτόπου. Παίζουμε με τις λέξεις, τις εικόνες, τις ανατροπές, τις κυριολεξίες και τις μεταφορές, αυτοσχεδιάζουμε και δημιουργούμε.

Συμμετοχή: 3 ευρώ.
Διάρκεια: 1,5 ώρα (18:30 – 20:00)

Η πρώτη μας συνάντηση στις 9 Δεκεμβρίου, είναι συνάντηση γνωριμίας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους συμμετέχοντες.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

e-mail: mythologion@gmail.com
Τηλέφωνα: 6980803428 (Σύλβια Βενιζελέα) / 6974598242 (Μάνια Μαράτου)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s