Το Μυθολόγιο σας Καλωσορίζει στη Στέγη του

Standard

Arthur Rackham - Illustration - 003Η Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης “Μυθολόγιο” ανοίγει τις πόρτες της και σας καλοδέχεται την Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 το απόγευμα, στον 1ο όροφο της Πλατείας Καρύτση, αριθμός 5.

Μια βραδιά ανοιχτή σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις δράσεις μας και για όσα έχουμε προγραμματίσει να συμβούν στο χώρο μας. Εργαστήρια, λέσχες ανάγνωσης, αφήγησης και αφηγηματικών παιχνιδιών, αλλά και βραδιές αφήγησης θα είναι η αρχή του ταξιδιού μας.

Μια βραδιά γνωριμίας, συζήτησης και μοιράσματος, εμπλουτισμένη με ιστορίες και παραμύθια, μουσικές και τραγούδια, κεράσματα κι ευχές.

Η Στε.Π.Πα “Μυθολόγιο” είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση οκτώ αφηγητών, που πραγματοποιεί καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις, με εργαλείο τον προφορικό λόγο και στόχο την ανθρώπινη επικοινωνία σε όλες της τις μορφές, ενάντια στην τάση απομονωτισμού της εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα, e-mail, να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο Facebook ή να “Μυθεγγραφείτε” στις ενημερώσεις μας από το κουμπί παραπλεύρως.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6980803428 / 6974598242

Email: mythologion@gmail.com

Advertisements

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s